Swingi-kisat mahdollisia netissä (2017.11.17 20:30)

Tietoa isoista ja pienemmistäkin mittelöistä

Swingi-kisat mahdollisia netissä (2017.11.17 20:30)

ViestiKirjoittaja gv_eskimo » Su Marras 12, 2017 19:40

Jotkut saattavat muistaa Kappelissa (ja Jounin kämpillä Marjaniemessä) aikoinaan pelattuja Swing-kisoja. Livenä ollaan pelattu swingejä siitä lähtien, edelleenkin ollaan sitä mieltä että se on turnausmuotona ylivoimainen. Jokainen saa yleensä pelata monta peliä ja turnauksen kesto on melko tarkkaan tiedossa, 120-150 minsaa pelaajamäärästä riippumatta, illassa ehtii siis pari pyörittää.

Livenä swingtoolia käytetään yleensä tabletilla, online turnauksissa taas raportointi on automaattinen eli vieläkin helpompaa.

Seuraava Swing-kisa on 17. marraskuuta 20:30 Piranhazonessa (eli online). Eskgammonia mutta sitä nyt ei tarvitse hirveesti pelätä. Swingtooli toimii toki myös normigammonilla (tosin automaattista raportointia ei ole kun normibackisen pelaajia on niin vähän).

Täältä löytyy kaikki tarvittava tieto:

http://moonconnect.eu/eskgammon/index.php/tournaments/

En tiedä onko yhdistys enää lainkaan elinvoimainen, sen verran vähän kommentointia täällä on. Itse lähinnä kopioin tänne koska on vähän outoa että sen verran vähän suomalaisia on pelaamassa Eskgammonia tai Swingiä. Jossain vaiheessa taisi jopa olla enemmän virolaisia kuin suomalaisia :) .

Piranhazonessa melkein aina joku paikalla iltaisin CET (eli 1900-2300 FIN) jos haluaa harjoitella/tutustua.
gv_eskimo
 
Viestit: 27
Liittynyt: Ti Kesä 25, 2013 18:56

Paluu Turnaukset ja kuukausikisat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron