Käyttäjätunnuksista / yhteystiedoista

Käyttäjätunnuksista / yhteystiedoista

ViestiKirjoittaja admin » Ti Helmi 09, 2010 14:31

Heippa!

Yritän aikani kuluksi siivota yhteystietolistaa yms, ja tähän liittyen tulen poistamaan käyttämättömät tunnukset palstalta, samaten tunnistamani tuplatunnarit jne. Jos haluat tunnuksesi pysyvän aktiivisena kirjaudu palstalle viikon parin sisällä. Mikäli haluat pitää useamman tunnuksen niin kerro asiasta hyvien perustelujen kera.

Mikäli et ole saanut viimeisen vuoden aikana sähköpostitse tiedotteita allekirjoittaneelta, niin <A HREF="mailto:yone_bg@saunalahti.fi">laitapa viestiä</A> että haluat mukaan postituslistalle. Halutessasi saat osoitteesi pois listalta ihan yhtä näppärästi.

EDIT: Tarkoituksenani ei ole poistaa kaikkia tunnuksia, joilla ei ole kirjoitettu forumille, vaan selkeästi käyttämättömät. Mikäli tunnuksella ei ole kirjauduttu sisään esim. 4 viime vuoteen - jopa sellaisia tunnuksia on, joilla ei ole kirjauduttu koskaan - oletan että se ei ole käytössä.

-Jouni-
admin
Site Admin
 
Viestit: 56
Liittynyt: Pe Heinä 22, 2005 17:48

ViestiKirjoittaja primesuspect » Ma Helmi 15, 2010 10:30

Prologue/motto Pätkä: "Asiahan ei minulle pätkääkään kuulu mutta...".

Aikani kuluksi kirjaudun sisään, ja ihmettelen vaan että mitä se haittaa jos on käyttämättömiä tunnuksia, eikö tuosta ole enemmän vaivaa kuin hyötyä, (etten sanoisi lillukanvarsien parissa näpertelyä...ei, en sano...) eivät kai ne vie muistitilaa, ei kai niitä niin paljon voi olla, ja jos joku ei ole kirjautunut se ei tarkoita että ei kävisi tällä saitilla ja jos vuosien jälkeen olisikin jotakin sanottavaa joutuisi poiston jälkeen vaan luomaan uuden tunnuksen.

Epilogue: "Don't fix it if it is not broken."
primesuspect
 
Viestit: 75
Liittynyt: La Heinä 22, 2006 21:23
Paikkakunta: Espoo


Paluu Tiedotteet ja palaute ylläpidolle

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron