7. Pohjanmaa Open

arkistointiurakan aloitus, homma vielä kesken

Kiitokset kaikille mukana olleille!

ViestiKirjoittaja sussoo » Ma Elo 23, 2010 18:35

Yhdyn Jonesin mielipiteeseen... Hauskaa oli mutta tosiaan rankkaa. Jos luoja suo niin ensi vuonna taas. Toivottavasti on vielä kessulas ensi kesälle vapaita viikonloppuja. Muutama tavara jäi vaille omistajaa: yksi pitkähihainen Tom Tailor -paita ja joku tosi asialle vihkiytynyt unohti mustat BG- bokserit. Otetaan tavarat syykuun SM-turnaukseen mukaan, jos joku tunnustaa /tunnistaa omakseen ja haluaa omaisuutensa takaisin.

Oulun poika Ave piti sanansa ja "Viekkaudella ja kataluudella Oulusta Seinäjoelle viety titteli kostetaan nyt!". Kunniakkaat pääsarjan ja re-buyblitzin voitot matkasi Oulun maisemiin:-) :twisted:

Soppankeittäjä
PS. Heli ja Risto! Mähän kuolen kattilan äärelle, jos te bussilastillisen tuotte porukkaa ja taitas siinä tyhjentyä kukkarokin:-) Tarttee varmaan määritellä maksimi osallistujamäärä tai pitää kutsukilpailu.
Alea iacta est;-)
sussoo
 
Viestit: 50
Liittynyt: Ke Joulu 28, 2005 20:53
Paikkakunta: Seinäjoki

ViestiKirjoittaja Heli » Pe Elo 27, 2010 20:57

Seuraavaan turnaukseen olisi ehkä syytä määritellä ruoka-ajat tarkemmin, ettei kukaan häivy syömään matsin ollessa tilanteessa 12-12. (13 pisteen peli..)

Olisiko myös aiheellista määritellä turnauksille virallinen johtaja joka ratkaisisi mahdolliset ongelmatilanteet?

Kellon kanssa pelaamisesta pidin erityisen paljon. Kelloja voisi pitää käytössä myös pidemmissä matseissa aina. Silläkin vältettäisiin tauot, jotka eivät sovi molemmille.

Kiitokset kestityksestä, veneet oli soudettavia ja sauna lämmin koko ajan. :)
Mukavaa oli ja pieni loma tuli tarpeeseen ;)

Ps. Tullaan sitten vain minibussilla.
Heli
 
Viestit: 1
Liittynyt: Pe Elo 27, 2010 20:46

ViestiKirjoittaja Teppo » La Elo 28, 2010 19:40

Valitettavasti DMP ja ruoka saattavat sattua yhtaikaa riippumatta siitä, miten tarkasti ruoka-ajat on määritelty. Vai pitäisikö mielestäsi ottaa käyttöön sääntö, jonka mukaan ruoka-ajan koittaessa matsi on pelattava loppuun ennen ruokailua, jos se on riittävän lähellä loppumista?

Tietenkin virallinen johtaja, jury tms. voidaan määritellä mutta ainakaan toistaiseksi sellaista ei ole tarvittu.

Jotkut tykkäävät kellosta, toiset eivät. Pohojammaa Ouppenissa on ollut sen verran löysä aikataulu, ettei kelloja ole tarvittu ennen tämän kertaista swing-turnausta, johon kellot sopivatkin hyvin. Aikataulu piti edelleenkin erinomaisesti vaikkei kelloja muuten käytettykään. Näin ollen en näe tarvetta laajamittaisempaan kellojen käyttöönottoon PO:ssa. En myöskään mitenkään vastusta kellon käyttöä jos jotkut pelaajat sellaista haluavat käyttää. Jos taukojen kanssa oli ongelmia, pitää niistä ja niiden pituuksista sopia tarkemmin, olivat kellot sitten käytössä tai eivät.

Joka tapauksessa kiitos palautteesta ja tervetuloa taas ensi kesänä!
Teppo
 
Viestit: 546
Liittynyt: To Syys 02, 2004 17:25
Paikkakunta: Seinäjoki

Taukojen ajoitus

ViestiKirjoittaja RMKFIN » La Elo 28, 2010 20:54

Kyllä varmaankin reilun kilpailuhengen mukaista olisi pelata tuollaisissa tilanteissa ottelut loppuuun elleivät MOLEMMAT pelaajat pitempää taukoa siihen halua.

WC-tauot tottakai tarpeen mukaan, mutta enpä kyllä yhtään muuta lajia tunne (aika moniin kisoihin osallistunut, joskus jopa SM-tasolla), missä vastustaja voi halutessaan tiukassa tilanteessa kadota puoleksi tunniksi keskittymään muualle. Herrasmieslajinhan kai tämän kai pitäisi olla?

Selvyys kilpailun johdosta kyllä estäisi vastaavat tilanteet jatkossa. Onneksi kyse kumminkin vain yksittäistapauksesta, iloinen mieli jäi kokonaisuudessaan viikonlopusta.

Ensi kesän kisamatkailua saattaa vaikeuttaa panostus lajin juniorityöhön, mutta onpahan sitten tulevaisuudessa useampi kisapeluri samasta osoitteesta.
Avatar
RMKFIN
 
Viestit: 86
Liittynyt: Ti Tammi 02, 2007 10:57
Paikkakunta: Oulu

ViestiKirjoittaja Teppo » Su Elo 29, 2010 21:35

Myönnän, että sinun ja Helin kanta tähän ruokailu vs DMP -asiaan on aivan järkevä ja ymmärrettävä. Mutta ymmärrän myös nälkäistä BG-pelaajaa. Kumpi on kiireellisempää, ruokailu vai matsin pelaaminen loppuun? Vastaus riippuu kysymykseen vastaavan pelaajan nälän asteesta. Olisi tietenkin ollut hyvä, jos etukäteen olisi ollut sovittu, miten tällaisessa tapauksessa menetellään, mutta valitettavasti kaikkia eteen tulevia ongelmia on vaikea ennakoida. Joka tapauksessa asia otetaan mietintään ja seuraavassa PO:ssa sovitaan ennen ruokailua, missä järjestyksessä syödään ja pelataan.

Katoamistempusta kuulin vasta nyt eikä sellainen minunkaan mielestäni ole hyviin tapoihin kuuluvaa. Pääsääntöisesti PO on sujunut hyvässä hengessä ilman suurempaa kärhämöintiä, mutta mistäs sitä koskaan tietää, minkälaisia erimielisyyksiä putkahtaa ilmoille. Näin ollen seuraavaan PO:iin määritellään johtaja, jolle voi tarvittaessa ilmoittaa ongelmista.

Ottakaa ensi kesänä juniorit mukaan, POhan on niille mitä mainioin intensiivikurssi!
Teppo
 
Viestit: 546
Liittynyt: To Syys 02, 2004 17:25
Paikkakunta: Seinäjoki

ViestiKirjoittaja Peter Bäckgren » Ma Elo 30, 2010 12:02

12-12 Heliä vastaan olin minä ja vedettiin monet (?) "vielä tämä ja sitten syödään" peliä ennen sitä joten 12-12 tuntui luontevalta "syödään nyt jo ettei ole niin kylmennyt että siitä tulee mikroateria". Sussoo tai Teppo taisikin ehdottaa että lämmitä nyt kun niin kauan kesti ennen kuin "pääsit" syömään.

Myönnän myös että jossain toisessa pelissä jouduin juoksemalla lähtemään vessaan (ei pikakuseelle :)). Siinäkin yritin sinnitellä... kyllä moinen keskittymiseen vaikuttaa kanssa nääs. Ehdottomasti pitäisi kelloja pystyä pysäyttämään jos niitä on pakko käyttää. Jos joku mukamas simuloisi vessakäyntejä ihan harrastuksenaan niin jotain muuta on kyllä metsässä (liian kovat panokset tai jotain).

Eli Tepolle&Sussoolle&Sepolle&kukanytunohtuikaan kiitokset ja toivottavasti jatketaan (ei tappajahenkisesti :)) ensi vuonna.
Peter Bäckgren
 
Viestit: 360
Liittynyt: Ke Syys 29, 2004 15:55

ViestiKirjoittaja Peter Bäckgren » Ma Elo 30, 2010 12:11

Saisikos sen Rebuy:n lopullisen Excel-sheetin tänne postattuna? En ainakaan löytänyt Ouppenin sivuiltakaan.
Peter Bäckgren
 
Viestit: 360
Liittynyt: Ke Syys 29, 2004 15:55

Re: Kiitokset kaikille mukana olleille!

ViestiKirjoittaja Rauben » Ti Elo 31, 2010 14:17

sussoo kirjoitti:Muutama tavara jäi vaille omistajaa: yksi pitkähihainen Tom Tailor -paita. Otetaan tavarat syykuun SM-turnaukseen mukaan, jos joku tunnustaa /tunnistaa omakseen ja haluaa omaisuutensa takaisin.

Soppankeittäjä


Apus Tom Tailor -paita huudettu, se siis jossa lukee Neuvostoaikaiseen henkeen EAST rintamuksessa. BG:t eivät ole mun. Nähdään siis SM:ssä, ja laitahan viestiä ajoissa, jos keksit "taas" juomarahtiorjalle töitä ;-). Ja hitto kun nyt vasta hoksasin, olis tietty pitänyt ottaa Ouppen-pelipaidaksi mukaan Viron jääkiekkomaajoukkueen (kyllä, sellainenkin on olemassa :-)) edustuspaita. Tarvittaessa olis voinu lainata sitä Leolle sunnuntain koitokseenkin, vaikka hyvinhän tuo välierään asti itsensä takoi ilmankin.

Kiitos omasta puolestanikin vielä kaikille ja muonitusväelle erityisesti! Kahden peräkkäisen viikonloppuahmimisen (ja mansikkamehuilun) tuloksena airbag on kasvanut +3 kg verran. :D

Rauben
Rauben
 
Viestit: 9
Liittynyt: La Marras 07, 2009 17:13

Edellinen

Paluu Arkisto 2010

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron