Eskgammon Tallinn 07.10 (08.10)

Tietoa isoista ja pienemmistäkin mittelöistä

Eskgammon Tallinn 07.10 (08.10)

ViestiKirjoittaja gv_eskimo » Pe Syys 23, 2016 13:59

Tallinnassa on Eskgammon-kisat parin viikon päästä, eli 08.10 (mutta esimakua jo 07.10 illalla melko varmasti eli lienee neljä paikalla jo silloin). Erittäin informaalinen (pelimaksu lähinnä huvittava) ja hauska tapahtuma. Formaatti vanhoille tuttu, lienee kuudes kerta jo. Jos on halua kokeilla jotain uutta missä botit eivät vie voiton vaan siirroista keskustellaan Wanhaan hyvään tapaan niin minuun voi ottaa yhteyttä.

Eskgammonin säännöt löytyvät täältä (mistä löytyy myös Swing-säännöt, käytämme Swingtoolia kirjanpitoon eli super simppeliä).

http://eskgammon.eu


Mahdollisesti pelaamme myös turnauksia ja normigammonia mutta yleensä vain kerran jos ollenkaan. Swingi on niin nopeatempoinen turnausmuoto (2-3h/kisa, käytännössä melkein pelaajamäärästä riippumatta) että on yksinkertaisesti kivempi pelata monta kisaa illassa.


Juu, tiedän että on SM-kisat seuraavana viikonloppuna mutta on melkein halvempaa mennä Tallinnaan hotelliin pariksi yöksi :D . Alkaa myös olla aika pelata tätä vakavasti, eli pitää turnauksia useammin jolloinka lisää pelaajia ei haittaisi ollenkaan.
gv_eskimo
 
Viestit: 27
Liittynyt: Ti Kesä 25, 2013 18:56

Re: Eskgammon Tallinn 07.10 (08.10)

ViestiKirjoittaja gv_eskimo » Ma Loka 10, 2016 15:40

Hauskaa oli, virolaisten mielestä hauskempaa kuin normibackkis. Sääli ettei ollut yhtään uutta suomalaista messissä.

Tilastoitiin kellonaikoja tällä kertaa ja alle 10 pelaajaa tehtaili alle 2h turnausaikoja joka kerta. Vaikka paperilla hoidettiin (4 tuman kännykällä ei oikein viittinyt Swingitoolia enää käyttää vaikka toki kokeiltiin että toimi).

Eli vaikkei Eskgammonista välittäisi niin noi julkaistut Swingisäännöt toimivat kuin junan vessa (ei muutoksia/korjauksia moneen vuoteen), eli voi suositella ihan normibackiksellekin. Kuukausikisoissa voisi ehtiä pari swingiturnausta illan aikana kevyesti vaikka olisi 16 pelaajaa.
gv_eskimo
 
Viestit: 27
Liittynyt: Ti Kesä 25, 2013 18:56


Paluu Turnaukset ja kuukausikisat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron